TheVisitors

TheVisitors - najlepszy gang na PYlife! Forum by patrykos26*

Nie jesteś zalogowany na forum.

#1 2015-10-25 22:16:57

Chmielo
Użytkownik
Liczba postów: 2
Windows 7Chrome 43.0.2357.134

Podanie do dodanie Chmielo

Imię:
Jakub
Nick w grze:
119002.pasek1.png
Dlaczego vis?:
Jako, że GRAM na tym serwerze już długo słyszałem to i owo o organizacji jaką jest TheVisitors. Wszyscy co o niej mówili że w gangu panuje ścisła tajemnica. To właśnie bardzo lubię. Nie przypominam sobie skargi na tą organizację a więc widać, że są w niej osoby na poziomie i które umieją się zachować dobrze do danej sytuacji. Nie ma co obijać w bawełnę gang jest na wysokim poziomie a przy tym się dobrze bawi i panuje tu dobra atmosfera.
Opisz siebie i swój charakterek:
Mam na imię Kuba uczęszczam do klasy II Technikum. mieszkam w województwie Lubelskim w miescie Biała Podlaska.Lubię grać w gry komputerowe oraz w piłkę nożną interesuję się także Rolnictwem ogólnie jestem miły , przyjacielski , ambitny , pomocny , wyrozumiały , opanowany , wygadany , sympatyczny ,szczery , odpowiedzialny , kreatywny . prawdomówny nigdy nie owijam w bawełnę , potrafię wyciągać konsekwencję, Swoje zadania wykonuje w 100% , przestrzegam ogólnych zasad kultury oraz etyki.Potrafię dostosować się do danej sytuacji lubię pracować nad różnymi urozmaiceniami gry na serwerze Play Your Life. Nie ukrywam że jestem żartownisiem lecz gdy trzeba zachować powagę to ją zachowuje. Do każdego podchodzę z szacunkiem nie zależnie od wieku.Cechuje się głownie wysoką kulturą osobistą i sumiennością.
Pojazd/y:
Aktualnie nie posiadam żadnego pojazdu ale gdzieś za tydzień max dwa kupuje elegy [dblpt]D
Czy dasz swoje autka na gang?:
Oczywiście
Staż na serwerze: 994h
Dlaczego Ty?
Jestem ogarnięty,lubie pomagać nowym graczom,lubie się pośmiać,oraz bardzo dobrze nawiązuje kontakt.

Pozdrawiam Chmielo

#2 2015-10-25 23:30:18

Kosu
Administrator
Liczba postów: 3
MacintoshSafari 9537.53

Odp: Podanie do dodanie Chmielo

Za co masz mute? I czy miałes kiedyś bana? Jak tak to napisz za co

#3 2015-10-26 16:36:46

Chmielo
Użytkownik
Liczba postów: 2
Windows 7Chrome 43.0.2357.134

Kosu napisał/a:

Za co masz mute? I czy miałes kiedyś bana? Jak tak to napisz za co

Mute posiadam za zamiana bana na mute.
Bany:
-CBK skarga na forum-------Zły dzień miałem
-Wyjaśnij czemu podajesz hasła do działów SMSA------Potem bo chciałem wyjaśnić jedną sytuacje
-Próba handlu pieniedzmi-----Gracz panda wisiał mi 1zł w szkole to pomyślałem że da mi 1k
-Wyzwiska policji------Pomyliły się id i napisałem do policji HWDP

To wszystko wiecej nie miałem banów ostatni ban to był z 4miesiące temu jak się nie myle.

#4 2015-10-27 07:37:06

Kosu
Administrator
Liczba postów: 3
MacintoshSafari 9537.53

Zgłoś sie do mnie na serwerze [dblpt]applause[dblpt]

#5 2015-10-29 19:42:18

LikeDeBOSS
Administrator
Liczba postów: 2,003
Windows 7Opera 33.0.1990.43